Tampereen kansainvälisen koulun koulun esittelykuva

HELMIKUU

Hakuaika ensimmäiselle luokalle on loppunut. Lähetämme kaikille hakijoille kirjeen kielitestin ajasta. Testipäivät ovat 6-7.2.2018.

TI 13.02. Tulikettu palo- ja pelastuskoulutus 8. luokkalaisille klo 10-14

MA 19.02.- PE 23.02. Monialaisten opintojen viikko yläkoulussa

TI 20.02. 8. luokkalaiset vierailevat tiedekeskus Heurekassa n. klo 8-17

KE 21.02. Yläkoulun talviliikuntapäivä

MA 26.02.- PE 02.03. Hiihtoloma

MAALISKUU

MA 19.03. Uusi jakso alkaa yläkoulussa.

TO 29.03. Pääsiäisjumalanpalvelus Aleksanterin kirkossa klo 13, vanhemmat myös tervetulleita!

Kolmasluokkalaiset valitsevat vapaaehtoisen A2 kielen Helmessä 29. tammikuuta-18. helmikuuta välisenä aikana. Tiedostustilaisuus aiheesta pidettiin 24. tammikuuta, siellä esitetyt Power Point diat löydät täältä.

Englanninkielisiä luokkia koskeneen informaatiotilaisuuden Power Point diat.

Ekaluokkalaisen opas 2017

Lataa ilmainen suomenkielinen Libre Office -toimisto-ohjelmisto!

Kahdeksasluokkalaiset Kansallisoopperassa Helsingissä Koulumme kaikki kahdeksasluokkalaiset vierailivat Kansallisoopperassa Helsingissä. Heidät oli kutsuttu katsomaan uutta Suomen historiasta kertovaa oopperaa nimeltä "Kalevalanmaa".

Kalevala in 5 minutes by 8th graders. Suomi täytti sata vuotta ja FISTA:n remontti valmistui. Siksi pidimme suuret juhlat, johon oppilaat valmistelivat monia esityksiä. Klikkaa kuvaa niin näet aiheesta lisää!

9ADE girls visited superpark in Physicl Education
9ADE girls visiting SuperPark #liikkuvatampere Click on the image to see more!

Näin oppilaat juoksevat liikuntatunneilla!
Filmi 1
Filmi 2