Tampereen kansainvälisen koulun koulun esittelykuva

LOKAKUU

Ma 30.10. - Pe 10.11. TET-jakso 9. luokkalaisilla

Ke 08.11. Sepäse-päivä kahdeksasluokkalaisille (Seksuaali- ja päihdekasvatusta)

Ti 28.11 Tiedotustilaisuus koulutulokkaiden huoltajille Tampereen kansainvälisen koulun ensimmäiselle luokalle hakemisesta klo 18 koulun ruokalassa

JOULUKUU

Suomen lippu

Ekaluokkalaisen opas 2017

Lataa ilmainen suomenkielinen Libre Office -toimisto-ohjelmisto!

Girls running school
Liikunnan juoksukurssin oppilaita.

3rd graders at Torppa Kaikki kolmasluokkalaiset olivat marraskuussa leirikoulussa Torpalla seurakunnan leirikeskuksessa. Tässä tehtävän ratkaisu on käsillä.

Eight graders of STA visit the Dance Theatre MD
Koulumme kahdeksasluokkalaiset kävivät Tanssiteatteri MD:ssa. Teatterin esitys, moderni versio Pikku prinssistä, sisälsi tanssia ja piirtämistä. Esityksen jälkeen oppilaat osallistuivat työpajoihin. Klikkaa hiirellä kuvan päällä niin näet loput kuvat!

Luokka 7b tutkii ötököitä mikroskoopilla luontokoulussa Vierailu luontokoulussa Terälahdessa kuuluu koulumme 7. luokkalaisten vuosiohjelmaan. Luokan 7B oppilaat tutkivat läheisestä joesta löytämiään ötököitä. Klikkaa kuvan päällä niin näet lisää!

Näin oppilaat juoksevat liikuntatunneilla!
Filmi 1
Filmi 2