Tampereen kansainvälisen koulun koulun esittelykuva

ELOKUU

To 10.08. Koulu alkaa jälleen, alakoulun (luokat 1-6) koulupäivä klo 9-12, 7.-luokan klo 08-13, 8. ja 9. -luokan klo 09-13. Eka ja seitsemäsluokkalaiset: kokoontuminen liikuntasalissa koulun alkaessa!

Pe 11.08. Alakoulun koulupäivä klo 9-13, yläkoululla lukujärjestyksen mukaan.

Pe 18.08. Koulun alkajaisjumalanpalvelus Aleksanterin kirkossa klo 9, myös vanhemmat tervetuloa!

Ekaluokkalaisen opas 2017

Lataa ilmainen suomenkielinen Libre Office -toimisto-ohjelmisto!

FISTA girls volleyball team 2107 Yläkoulun tyttöjen lentopallojoukkue voitti kultaa Tampereen koulujen mestaruuskilpailussa.

Yhdeksäsluokkalaisten monialaisten opintojen viikon tuotos, teleporttaus kone Myös yhdeksäsluokkalaisilla oli uuden opetussuunnitelman mukainen monialainen, tiettyihin teemoihin liittyvä viikkonsa. Tässä yksi ryhmistä esittelee taideteostaan aiheesta "tulevaisuus".

Alakoulun futsal-joukkue mestaruuskuvassa 2017 Alakoulumme futsal-joukkue voitti Tampereen mestaruuden 2017!

Näin oppilaat juoksevat liikuntatunneilla!
Filmi 1
Filmi 2