Tampereen kansainvälisen koulun koulun esittelykuva

HUHTIKUU

Ke 04.04. "Unelmaduuni" tapahtuma 8. luokkalaisille Sampolassa klo 9-10.30.

Ma 16.04. - Pe 20.04. Luokka 6A Brightonissa leirikoulussa.

Ma 16.04. - Pe 20.04. Monialainen viikko 5. luokilla.

To 26.04. Uudet ekaluokkalaiset ja heidän vanhempansa voivat tulla tutustumaan kouluun ja opettajiinsa klo 8-10.

La 28.04.- Ti 01.05. Vappuloma, 4 päivää.

TOUKOKUU

Pe 11.05. Normaali koulupäivä paitsi 8. luokkalaisilla "Kahdeksasluokkalaisten päivä": erikoisohjelma.

Ma 21.- Ke 23.05. TET- jakso 8. luokkalaisilla.

Ma 28.05. Yläkoulun retkipäivä.

To 31.05. Yhdeksäsluokkalaisten kevättanssiaiset Pyynikin palloiluhallilla klo 10.

Kolmasluokkalaiset valitsevat vapaaehtoisen A2 kielen Helmessä 29. tammikuuta-18. helmikuuta välisenä aikana. Tiedostustilaisuus aiheesta pidettiin 24. tammikuuta, siellä esitetyt Power Point diat löydät täältä.

Englanninkielisiä luokkia koskeneen informaatiotilaisuuden Power Point diat.

Ekaluokkalaisen opas 2017

Lataa ilmainen suomenkielinen Libre Office -toimisto-ohjelmisto!

Easter service at Aleksanteri's church Pääsiäisjumalanpalveluksessa Aleksanterin kirkossa juuri ennen pääsiäsilomalle lähtöä.

Lower grade Moomin song Ekaluokkalaisten esitys kiinalaisessa kulttuuripäivässä.

Kahdeksasluokkalaiset Kansallisoopperassa Helsingissä Koulumme kaikki kahdeksasluokkalaiset vierailivat Kansallisoopperassa Helsingissä. Heidät oli kutsuttu katsomaan uutta Suomen historiasta kertovaa oopperaa nimeltä "Kalevalanmaa".

Kalevala in 5 minutes by 8th graders. Suomi täytti sata vuotta ja FISTA:n remontti valmistui. Siksi pidimme suuret juhlat, johon oppilaat valmistelivat monia esityksiä. Klikkaa kuvaa niin näet aiheesta lisää!

Näin oppilaat juoksevat liikuntatunneilla!
Filmi 1
Filmi 2