Hatanpään koulun logo

Hatanpään koulu

Helmi reissuvihko

Kodin ja koulun väliseen viestintään käytämme Helmi-reissuvihkoa. Helmestä oppilaan vanhemmat näkevät oppilaan poissaolot, huomautukset ja kokeet. Helmen kautta voi olla myös yhteydessä opettajiin.

Kirjautuminen helmeen tapahtuu osoitteesta

Mitä pitää tehdä ensimmäisellä kirjautumisella?

Kun olet kirjautunut sisään helmeen, mene kohtaan Omat tiedot

1. Vaihda salasana (sellainen, jota edes lapsesi ei arvaa/tiedä)
  2. Täytä yhteystietosi (gsm-numero ja sähköpostiosoite)
  3. Laita ruksit kohtiin tekstiviestien vastaanotto ja sähköpostin vastaanotto.
  4. Tallenna

Kohdan 3. ruksit pitää laittaa, jotta sinulle voidaan laittaa tekstiviestejä ja jotta saisit ilmoituksen, jos sinulle on tullut viestejä helmeen.

Salasana unohtunut?

Jos unohdat salasanasi, saat itsellesi uuden kirjautumissivulla olevan "Salasana unohtunut?" -linkin kautta. Salasanan pitäisi tulla sähköpostiinne, jos sen olette helmi-tietoihin syöttänyt (ja edellisen kohdan ruksin paikoilleen laittanut). Jos tämä ei onnistu, ota yhteyttä koulun helmi-ylläpitäjään.

Tuki

Koulun helmi-ylläpitäjänä toimii Janne Koponen (etunimi.sukunimi@tampere.fi).

Yhteyttä kannattaa ottaa teknisissä ongelmissa ja esimerkiksi silloin, jos teillä on koulussamme useampi lapsi ja haluaisitte yhdistää heihin liittyvät huoltajatunnukset yhdeksi. Poissaoloihin ja muuhun normaaliin viestintään liittyen kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti luokanvalvojaan.