Hatanpään koulun logo

Hatanpään koulu

Helmi reissuvihko

Kirjautuminen helmeen tapahtuu osoitteesta

Helmestä oppilaan vanhemmat näkevät oppilaan mm. poissaolot, huomautukset, kokeet ja pedagogiset asiakirjat. Helmen kautta voi olla myös yhteydessä opettajiin.

Helmi-tunnukset

Oppilaat pääsevät helmeen koulusta saaduilla opetusverkon tunnuksilla. Ongelmatapauksissa oppilas voi tulla juttelemaan tunnusvastaavan (Janne Koponen) kanssa.

Huoltajilla on omat helmitunnukset. Jos huoltajalla on alakoulussa ollut jo helmi käytössä, toimivat samat tunnukst yläkoulussakin. Kokonaan uusille huoltajille toimitetaan uudet tunnukset. Jos tunnusten kanssa on ongelmia, voi ottaa yhteyttä Janne Koposeen (yhteystiedot lopussa).

Mitä pitää tehdä ensimmäisellä kirjautumisella?

Kun olet kirjautunut sisään helmeen, mene kohtaan Omat tiedot

1. Vaihda salasana (sellainen, jota edes lapsesi ei arvaa/tiedä)
  2. Täytä yhteystietosi, jos on lisättävää (gsm-numero ja sähköpostiosoite)
  3. Laita ruksit kohtiin tekstiviestien vastaanotto ja sähköpostin vastaanotto.
  4. Tallenna

Kohdan 3. ruksit pitää laittaa, jotta sinulle voidaan laittaa tekstiviestejä ja jotta saisit ilmoituksen, jos sinulle on tullut viestejä helmeen.

Salasana unohtunut?

Oppilaan tunnus on opetusverkon tunnus, joten helmessä ei voi oppilaan salasanaa uusia. Oppilaan unohtaessa salasanansa, tulee hakea uusi tunnusvastaavalta (Janne Koponen).

Huoltaja voi saada itselleen uuden salasanan sähköpostiinsa kirjautumissivulla olevan "Salasana unohtunut?" -linkin kautta. Jos tämä ei onnistu, ota yhteyttä koulun helmi-ylläpitäjään.

Helmi-ylläpitäjä

Koulun helmi-ylläpitäjänä toimii Janne Koponen. Ensijaisesti yhteyttä kannattaa ottaa sähköpostitse (etunimi.sukunimi@tampere.fi) tai tekstiviestillä (040 669 5354).

Yhteyttä kannattaa ottaa teknisissä ongelmissa ja esimerkiksi silloin, jos teillä on koulussamme useampi lapsi ja haluaisitte yhdistää heihin liittyvät huoltajatunnukset yhdeksi. Poissaoloihin ja muuhun normaaliin viestintään liittyen kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti luokanvalvojaan.