E-LEHTI 2014

Liika pelaaminen ei ole hyvä asia!  Se saattaa aiheuttaa väkivaltaisuutta, ahdistusta ja päänsärkyä. Pelata saa, mutta kannattaa harrastaa myös liikuntaa. Hyviä liikunta harrastuksia ovat salibändy, jääkiekko, jalkapallo, nyrkkeily, amerikkalainen jalkapallo, vesipallo, lentopallo, golf, suunnistus, ralli, koripallo ja baletti.

Partio on hyvä harrastus. Siellä oppii kaikenlaista hyödyllistä, kuten tulenteon salat, puukon käsittelyä, ruoanlaittoa, teltan pystyttämistä ja ensiapua.

Kouluaineet

Koska koulussa on joinakin päivinä monia aineita peräkkäin, voisi joka aineesta tulla vain vähän läksyjä.

Kouluajat voisivat olla lyhyempiä. Lomat voisivat olla pidempiä. Joitain lomia voisi poistaa, koska esim. talvilomilla ei ole paljoa tekemistä. Kesälomaa voisi pidentää, koska kesällä on hienoja ilmoja ja kaikenlaista kivaa.

PÄÄKIRJOITUS

MUKANA

Aleksanteri 6A
opettaja Heikki Karjalainen

Aleksanteri 6C
opettaja Mervi Ahonen

Kaarila 6A
opettaja  Kati Haanpää

tehnyt: Juho, William, Veeti ja Valtteri. Aleksanterin koulu 6A

SISÄLTÖ

SIVUT

Sanomalehtiviikko on takana ja Mediakoulussa julkaistaan jo kolmannen kerran 6. luokkalaisten toteuttama sähköinen sanomalehti. Tämän lahden kaikki jutut ovat oppilaiden suunnittelemia ja toteuttamia.  Toivottavasti lehdestä välittyy se into jolla 75 oppilasta ovat tarttuneet haasteeseen.  Tässä tämän vuoden lehti, olkaa hyvä.

Mummo .. (anim.)

Temppuilua