TAPPI-PUHELIN

 

Tappipuhelinta voidaan ladata melkein kaikilla latureilla. Tappipuhelimesta on kaksi versiota: Halpa ja kallis. Halvemmassa on vähän vähemmän muistitilaa ja lyhytkestoisempi akku. Kalliimmassa on tehokkaampi kamera ja enemmän muistitilaa. Tappipuhelimen saa sinisenä, valkoisena, mustana, punaisena, vihreänä, ruskeana, keltaisena ja sateenkaarenvärisenä.
Netin maksiminopeus on 4G. Se toimii myös ulkomailla. Mukana tulee erittäin laadukkaat kuulokkeet ja todella hyvä ja nopea akkulaturi. Akku latautuu tyhjästä täyteen 10 minuutissa. Sovelluksia ja pelejä löytyy sovelluskaupasta runsaasti. Aloitusnäytössä on valmiina kamera, sovelluskauppa, tietoturva, kompassi ja kartta.


TAPPIPUHELIN

Tekijät:Niilo,William,Valtteri
Aleksanteri 6A

Tappipuhelimessa käytetään vaaratonta tappisäteilyä, joka ei vahingoita ketään. Tappipuhelimessa riittää paljon tallennustilaa ja akun kesto on huikeat 54 tuntia käytössä. Voit ladata siihen mitä tahansa peleistä kuviin. Se kestää vettä sekä tiputuksia. Näyttö kestää paljon naarmuja. Näyttö on kirkas, mutta virtaa säästävä

TAPPI-PUHELIN   PELIT   MC Donald`s

TAPPI-PUHELIN   PELIT   MC Donald`s