E-LEHTI 2016

Lehden teossa olivat tänä vuonna mukana:
KOULU                    OPETTAJA
Lamminpää 6B         Outi Ruusunen
Rahola 6A                Oona Pelamo
Lentävänniemi 6A      Heli Rekola
Lentävänniemi 6B      Anna Salmenkangas
Messukylä 6A           Sampsa Helminen
Atala 6A                   Jane Birkman

HAUSKA
HARRASTAAHARRASTUS.html
JULKKIKSET
JULKIJULKKIKSET.html
AJANKOHTAINEN KUUTONENAJANKOHTAINEN.html
KOULU-MAAILMAKOULUMAAILMA.html
URHEILU-RUUTUURHEILURUUTU.html
VIESTINTÄÄ VIESTINTÄÄVIESTINTAA.html
MIELEN-
KIINTOISTAHAASTATTELUJA.html

PÄÄKIRJOITUS

#mediakoulu #...https://twitter.com/hashtag/mediakoulu

HAKU

Mediakoulun sähköinen sanomalehti vuosimallia 2016 on vihdoin valmis. Se sisältää monenlaisia, kiinnostavia aiheita ja haastatteluja. Tervetuloa tutustumaan!

Lehden tekijät ovat Lamminpään koulun 6B, Raholan koulun 6A, Lentävänniemen koulun 6A ja 6B, Messukylän koulun 6A sekä Atalan koulun 6A. Työskentelyä ohjasi Tampereen mediakoulun mediapedagogi Jukka Haveri sekä luokanopettajat.

Kun Jukka Haveri ensimmäistä kertaa tuli meidän luokkaamme, harjoittelimme haastattelujen tekemistä. Yksi oli kuvaaja, yksi haastattelija ja muut olivat haastateltavia. Tämän jälkeen valitsimme pienissä ryhmissä meitä kiinnostavat aiheet. Varsinainen työpäivä toimittajina oli mediakoululla Satakunnankadulla ja päivän aikana teimme muun muassa haastatteluja ja katugallupeja Tampereen keskustassa.

Lehden aiheita ovat: Hauska on harrastaa, Julkkikset julki, Urheiluruutu, Ajankohtainen kuutonen, Koulumaailma, Viestintää ja Mielenkiintoisia haastatteluja. Toivottavasti jokainen löytää tästä e-lehdestä itseään kiinnostavat jutut ja aiheet.

Kiitos kaikille tekijöille ja iloisia lukuhetkiä kaikille lukijoille!

Meri ja Jennika

Raholan koulu, 6A