ON esimerkkejä

VÄLINEET, OPETUS (TVT)
KIINNOSTAVIA blogeja ja yhteisöjä
TERVETULOA TAMPEREEN KAUPUNGIN MEDIAPEDAGOGIN SIVUILLE
AJANKOHTAISTA osiota päivitetään viikottain.
MUUT osiot ovat pääosin staattisia, eniten muuttuva osuus on TÖITÄ.

Medialla on keskeinen rooli lasten ja nuorten elämässä. Media toimii vuorovaikutuksen välineenä ja usein peilinä oman identiteetin kasvulle. Tulisi olla jotain ja kuulua johonkin. Maailma on käden ulottuville mahdollisuuksineen. Mediavälitteinen kulttuuri luo koululle haasteita ja mahdollisuuksia. Miten koulu ja media kohtaavat koulun arjessa? Media elää lapsen mielessä ja kielessä koulussakin.

Tämän sivuston tarkoituksena on tarjota välineitä median luomiseen, ymmärtämisen ja arviointiin sekä median käyttöön oman havainnoinnin ja oppimisen apuna. Materiaalipankista löydät testattuja linkkejä materiaaleihin. Tule kehittämään pankkia. Osaamisen jakaminen on keskeinen osa työn kehittämistä.

Oppilaan oma oivallus syntyy usein oman mediatyön välityksellä. Sivujen keskeinen toiminta on kouluissa toteutettujen meditöiden kuten sanomalehtien, animaatioiden, videoiden ja multimediatöiden julkaisu. Töiden rinnalla julkaistaan tietoa työtavoista ja materiaaleista. Jos julkaisu kiinnostaa, tutustu julkaisuehtoihin.

Mediapedagogi on tilattavissa kouluille. Jos olet kiinnostunut palvelusta, ota yhteyttä. Mahdollisuus koskee ensisijaisesti Tampereen koulujen 2. ,4. ,6. ja 8.-luokkia.

Viereinen kuvio esittelee neljä lähestymistapaa mediakasvatukseen. Lisää kuvioita...
MEDIA
KASVATUS
YHTEYSTIEDOT

Osoite TOIMISTO ja
MEDIAKOULU
Satakunnankatu 13
33100 Tampere
Mediapedagogi jukka.haveri@tampere.fi

Kalenterit mediakoulu
Skype mediapedagogi
Blogit Mediakoulu
projektit (nyt netti-TV)

Opas (kehitteillä) Wiki
LÄHETÄ TYÖSI MEDIASIVUSTOLLE
Lue julkaisuehdot. Huolehdii tekijänoike-uksista. Liita liitteksi työsi ja yhteystietosi (max 25 Mt, suuremmissa ota yhteyttä). Saat julkaisusta vahvistuksen sähkö-postiisi.

OSALLISTU ja KOMMENTOI
BLOGI