INFO NYT KALENTERI KOULUT MEDIA(DOKUMENTTI) TYÖT KOULUTUSContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 

I N F O


´
SISÄLTÖ  
  INFO  
!? Kysymyksiä ja palautetta Mediakoulusta ja sen toiminnasta. Anna palautetta tai kommentoi   tila Tutustu tilaan ja työskentelyssä käytettävään tekniikkaan mm. mediasalkkuihin.
yhteystiedot Löydä perille tai ota yhteyttä.
Satakunnankatu 13, Tampere puhelin 0503485563
  toiminta Mediakoulu on työtila, joka on osa kouluissa tapahtuvaa mediakasvatustyötä. Tarkemman kuvan toiminnasta saat tämän linkin välityksellä.
         
  NYT  
kalenteri Seuraa kalenteria, niin pysyt ajantasalla Mediakoulun toiminnasta.   seuraa pajoja Tutustu pajojen etenemiseen ja työvaiheisiin.
uutiskirjeet Kerran kuukaudessa tamperelaisten peruskoulujen media-ja atk-yhdysopettajat saavat uutiskirjeen. Jos haluat mukaan postituslistalle, ota yhteyttä.   vuosikierto Vuosikierto tarjoaa kokonaiskuvan Mediakoulun toiminnasta. Tietyt asiat mm. pajoihin hakeminen ja teemaviikot toistuvat vuosittain.
         
  KOULUT  
alakoulut     alueittain  
yläkoulut     tilastot  
lukiot     työt  
         
  MEDIA (D)  
(D) kuvia Dokumenttimateriaalia, kuvia Mediakoulun toiminnasta.   (D) ON-LINE Suora yhteys Mediakoululle. Avautuu toisinaan.
(D) video Dokumenttimateriaalia, videoita Mediakoulun toiminnasta.      
         
N Y T
KALENTERI
ILMOITUSTAULU
 
V A R A A
MEDIAPAJAT
sovella 12h+
perehdy- 6h
KOULUTUS
J U L K A I S E
JULKAISULUPA
 
MATERIAALIT
Lähetä julkaistavaksi

Ohjeet: Tee kansio, jossa on koulun nimi. Siirrä materiaalit raahaamalla ne kansioon ja laita viesti sähköpostiin: jukka.haveri(at) tampere.fi. Paluupostissa saat linkin, jonka voit upottaa sivuillesi tai jakaa.

O365 kansio
V I N K K A A
- ohjelmista
- materiaaleista
 
 

SEURAA pajoja
AJANKOHTAISTA
JAA ideoita

VINKKAA:
- ohjelmista
- materiaaleista

 
 

mediagekko
tehnyt Essi Nisonen

 

 
 

OPAS DIALOGI artikkaleita