koulu

- 9.-luokkalaiset ovat tutustumassa työelämään viikot 41 ja 43 (6.-10.10. ja 20.-24.10.). TET-viikkojen välissä on syysloma.

- Viikolla 42 eli 13.-17.10. on syysloma.

- Perinteinen 7.- ja 8.-luokkalaisille tarkoitettu Ranskan-projekti on käynnistynyt. Projektiin pitää hakea viimesitään 26.9.2014 mennessä. Hakulomakkeen projektiin löydät tästä linkistä.

- Huoltajien Helmi-tunnukset säilyvät oppilaan vaihtaessa koulua tai siirtyessä alakoulusta Pyynikin kouluun. Täten siis uusien 7.-luokkalaisten huoltajat pääsevät vanhoilla tunnuksillaan Helmiin.  Jos siirtyy Pyynikille Tampereen ulkopuolelta tarvitsee hänen huoltajansa uudet tunnukset. Uudet tunnukset lähetetään huoltajalle, kun hänen henkilötietonsa ovat saapunut koululle. Tiedot koulu saa oppilaan mukana kotiin toimitettavalla "oppilastieto-lomakkeella", joka palautetaan täytettynä luokanohjaajalle. Asiasta lisää tietoa tästä linkistä.

- Oppilaille jaetaan kotiin vietäväksi alkavaa lukuvuotta koskeva tiedote, joka löytyy tästä.

Hämeenpuisto 34, 33200 Tampere | 040 569 4145 (kanslia) | Sivujen ulkoasu: Heidi Kemppainen