koulu

- Joulujuhla on lauantaina 20.12. Oppilaat tulevat kotiluokkiin kello 8.45. Esiintyjät noudattavat omaa aikatauluaan.

-  Maanantaina 5.1. mennään koko koulun voimin eläviin kuviin Plevnaan. Koulupäivä päättyy Plevnaan noin kello 13.30.

- Tiistai 6.1. on Loppiainen ja täten koulutyöstä vapaa.

- Huoltajien Helmi-tunnukset säilyvät oppilaan vaihtaessa koulua tai siirtyessä alakoulusta Pyynikin kouluun. Täten huoltajat pääsevät vanhoilla tunnuksillaan Helmiin.  Jos oppilas siirtyy Pyynikille Tampereen ulkopuolelta, tarvitsee huoltaja uudet tunnukset. Asiasta lisää tietoa tästä linkistä.

Koulun kestävän kehityksen teemat lukuvuonna 2014-2015:                 A) Kulttuurinen ja sosiaalinen kestävyys: tasa-arvo ja suvaitsevaisuus     B) Jätteen määrän vähentäminen, materiaalien tehokkaampi             käyttö sekä syntyvän jätteen parempi kierrättäminen

- Oppilaille jaetaan kotiin vietäväksi alkavaa lukuvuotta koskeva tiedote, joka löytyy tästä.

Hämeenpuisto 34, 33200 Tampere | 040 569 4145 (kanslia) | Sivujen ulkoasu: Heidi Kemppainen