koulu

- Jos huoltajan Helmi-salasana on päässyt kesän kuluessa unohtumaan, voi hän TÄSTÄ linkistä tilata sähköpostiin uuden salasanan. Jos myös tunnus on unohtunut, ottakaa yhteyttä Pyynikin Helmi-vastaavaan (tommi.savikko@tampere.fi).

- Huoltajien Helmi-tunnukset säilyvät oppilaan vaihtaessa koulua Tampereen sisällä tai siirtyessä alakoulusta Pyynikin kouluun. Täten huoltajat pääsevät vanhoilla tunnuksillaan Helmiin.  Jos oppilas siirtyy Pyynikille Tampereen ulkopuolelta, tarvitsee huoltaja uudet tunnukset. Uudet tunnukset lähetetään huoltajille muutaman päivän sisällä siitä, kun oppilas palauttaa torstaina jaetun oppilastietolomakkeen koululle. Lisää tietoa Helmistä tästä linkistä.

-Seitsemäsluokkalaisten retket Rajalaan ("yön yli reissu!") alkavat maanantaina seuraavan aikataulun mukaisesti:                                               7. F    15.-16.8.,       7. D    17.-18.8.,    7. A    22.-23.8.,    7. C 24.-25.8        7. B    29.-30.8.        7. E    31.8.-1.9.                                                           Huoltajia tiedotetaan retkistä erikseen oppilaan mukana kotiin lähtevällä kirjeellä. Lähtö tapahtuu koululta ensimmäisenä päivänä kello 8.30 ja paluu koululle on toisena päivänä noin kello 14.

- Oppilaille jaetaan kotiin vietäväksi alkavaa lukuvuotta koskeva tiedote, joka löytyy tästä. Tiedote sisältää valokuvaus- ja videointilupaa koskevan kyselyn. Palauttakaa se täytettynä mahdollisimman nopeasti koululle - kiitos!

- Pyynikin koulun uudistetut toimintaohjeet - eli niin sanottu etiketti - löytyy tästä.

- Lukuvuosi 2016 - 2017 alkaa torstaina 11.8. Seitsemäsluokkalaisten koulupäivä alkaa kokoontumisella koulun sisäpihalle klo 8 ja päättyy klo 12. Muiden oppilaiden koulupäivän pituus on klo 9 - 13. Perjantaina 12.8. kaikilla oppilailla on koulua klo 9 - 13. Maanantaina 15.8. alkaa lukujärjestyksen mukainen opetus. Lukujärjestykset jaetaan oppilaille ensimmäisenä koulupäivänä.

- Tampereen kaupunki on muuttanut oppilaalle mahdollisesti myönnettävän koulumatkaetuuden perusteita. Tässä suora linkki aiheeseen kaupungin sivuille.

- Perhepiste Nopean julkaisema tiedote yläkouluille löytyy tästä.

-    Koulun kestävän elämäntavan teemat 2016 - 2018:                                 A) Kestävä elämäntapa: uuden käsitteen avaaminen kouluyhteisölle.    B) Jätteen määrän vähentäminen, materiaalien ja energian tehokkaampi käyttö sekä syntyvän jätteen parempi kierrättäminen.