TESOMAN KOULU

Ajankohtaista

Hyvät Tesoman kouluyhteisön jäsenet!

Tesoman yhtenäiskoulun rakentaminen käynnistyy maanantaina 21.9.2015 maanrakennustyöllä. Seuraavassa on erittäin tärkeitä ohjeita oppilaille kulkureiteistä ja alueella liikkumisesta:

1) Kulkureitit koululle muuttuvat seuraavasti: Tesoman valtatien puolelta kulkeminen koululle on sallittua niin jalan kuin pyörälläkin vain asfaltoitua kävelytietä pitkin. Pyöriä voi edelleen jättää välipihalle, muuta ne pitää taluttaa Tesoman valtatieltä mäkeä ylös koulun alueelle.
2) Kohmankaaren puolelta tulevien oppilaiden pitää tulla koululle ajoväylän vasenta puolta kevyelle liikenteelle varattua kaistaa pitkin. HUOM! Ajoväylää käyttävät niin henkilöautot kuin työmaaliikenteen raskaammat ajoneuvot, joten oppilaiden tulee ehdottomasti turvallisuutensa vuoksi käyttää kevyen liikenteen väylää!
3) Työmaaliikenne koulun tontille tapahtuu pääosin pallokentän laidasta ja sivurakennuksen vieressä pohjoispuolelta kulkevaa ajoväylää pitkin! Osa liikenteestä kulkee myös Kohmankaaren kautta kevyestä liikenteestä erotettua ajotietä pitkin.
4) Pallokentälle meno on myös kielletty, sillä sinne sijoitetaan maanrakennustyöstä irtoava louhe sekä varataan paikka rakennustyömaan huollolle (työmaakopeille jne.)
5) Kulku päärakennukseen tapahtuu ainoastaan pääovista! Takaovien takana on pohjoispuolelle sijoittuva maanrakennusalue, joten sinne meneminen on oppilailta ehdottomasti kielletty!
6) Sivurakennukseen kuljetaan rakennusvaiheessa 1 normaalisti pääoven kautta.

Katso myös oheinen kartta!

Ensimmäinen rakennusvaihe on valmis arviolta marraskuun lopussa ja näitä ohjeita noudatetaan siihen asti! Täydennyksiä ja tarkennuksia ohjeisiin tullee lähiviikkojen aikana. Maanrakennustyön (vaiheet 1 ja 2) arvioidaan olevan valmis maaliskuussa 2016, jonka jälkeen keväällä alkaa varsinainen talonrakennus.

Rakennusterveisin,
Panu Pitkänen
Tesoman koulun rehtori

Aiemmat tiedotteet


Sivuja päivitetty viimeksi 8.10.2015.

Ajankohtaista

Arkisto

Lukuvuosi 15-16

Opetus

Henkilökunta

Painotusluokat

JOPO

Opinto-ohjaus

Kouluterveydenhuolto

Lomakkeet

Ystävät ja Vanhemmat

Yhteystiedot